Preben Jensen og Torben Jensen

Vi er et lille tømrerfirma i Esbjerg

Der elsker at samarbejde med vores kunder

Vi tror nemlig på, at et godt samarbejde og den gode kommunikation med vores kunder gør, at alle parter er indforstået med, hvordan løsningen skrues sammen, både i forhold til pris og kvalitet.

  Højeste kvalitet

  Vores mere end 30 års erfaring gør, at vi ikke blot har stor erfaring i at skabe løsninger, der er tilpasset kunden. Det betyder også, at i valg af materialer ved vi, hvad der skal til, for at vi altid har de bedst mulige til rådighed.

  Konkurrencedygtige priser

  Netop fordi vi er en lille tømrer i Esbjerg, har vi holdt vores omkostninger nede. Derfor kan vi også tilbyde vores tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser. Det gør os glade, og vi er sikre på, at det også vil gøre dig glad.

  Vores største ønske er at gøre dig, som kunde, glad.

  Derfor kommer vi også altid ud til vores kunder, ikke blot med vores kompetencer, men også med vores gode humør.

  Vi er kvalitetsbevidste og går utrolig højt op i, at alle opgaver bliver løst – helt ned til selv den mindste detalje. Det gør vi, fordi vi ved, at der ikke findes en større frustration end at have professionelle håndværkere til at udføre en opgave, blot for at have en mangelliste, en skrue, der ikke er blevet skjult korrekt, eller et bord, der vipper.
  Derfor vægter vi vores færdige resultat højt. Det skal både være funktionelt, praktisk og selvfølgelig behage kundens smag.

  Vi kan løfte enhver opgave – store som små, herunder den lille køkkenlåge og den store totalløsning.

  Vi lægger en ære i godt håndværk og er altid opdateret på nyeste trends og standarder.
  Scroll to Top