Vi udfører alle tømreropgaver i Esbjerg

Store som små

Det betyder også, at denne side kun er ment som inspiration til, hvilke opgaver vi kan udføre. Vi udfører også specialopgaver og skræddersyr gerne en løsning. Det vigtigste for os er nemlig, at du er glad for resultatet af vores arbejde.

Her er et udpluk af, hvad vi tilbyder 

Nybyg

Vi udfører tømreropgaverne i nybyg af hus, garage, skur, udhus o.l. Med vores mere end 30 års erfaring ved vi netop, hvad der skal til for at udføre opgaven.

Tilbyg

Når der skal bygges til et hus, er det oftest essentielt, at tilbygningen tilpasses det arkitektoniske udtryk på den eksisterende bygning – det ved vi præcis, hvordan man gør. 

Renovering

Er nogle elementer af din bygning eller dit hus blevet forældet? Vi påtager os renoveringsopgaver i alle størrelser, store som små.

Vinduer og døre

Vi udskifter vinduer og døre i alle former for bygninger. Private hjem, erhvervsejendomme, garager og/eller udhuse – uanset om de er forældet, eller om du bare har fundet nogle pænere.

Køkkener

Vi ved, at der er få ting, der er mere frustrerende end et forældet køkken. Derfor skifter vi selvfølgelig også gerne dit køkken ud med en nyere model.

Tagopgaver

Vi renoverer og udskifter tage på alle slags bygninger. Selv om vi er placeret i Esbjerg, betyder det selvfølgelig ikke, at vi kun udfører tagopgaver i Esbjerg. Kontakt os endelig.

Energiforbedringer (bl.a. hulmursisolering)

Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at begynde at rive mure og vægge ned for at lave energiforbedringer i dit hus. Lad os komme ud og se bygningen og give dig et tilbud.

Totalløsninger

Med totalløsninger mener vi selvfølgelig, at vi udfører alt tømrerarbejde fra start til slut og tager bygmesterkasketten på til resten af arbejdet. Vi hiver samarbejdspartnere ind og udfører opgaver for dig.

Snedkeropgaver

Har du et bord inde i hovedet, som du altid har drømt om? Eller måske en skænk, som skal ligne den, din oldemor havde? Uanset hvad du går og drømmer om, så kontakt os. Vi udfører snedkerarbejde til konkurrencedygtige priser. 

Vi er den lokale tømrer i Esbjerg, der lægger stor vægt på, at løsningen skal tilpasses kunden og ikke omvendt.

Scroll to Top